marrcko-best  Marius Balandis | zvenk ir gyvenk!!!!!!!!! - Pirmoji diena darbe 1169 d atgal Citata('3310853','3310853','6','1338')">Pranešti apie šlamštą
Kaip mato Darbdavys
Sveikas, Petrai, šiandien tavo pirmoji darbo diena. Tikiuosi, kad čia išdirbsi ilgiau nei mūsų rekordininkas Boleslovas. Tu apie jį tikriausiai skaitei laikraštyje. Ką, neskaitei? Na tada tikrai matei jį per kriminalines naujienas. Ne? Tai kur tu gyveni? Gatvėje? Šiluminėje trasoje? Ne? ... Ta vieta vadinama Vingio parku... Na nenukrypkime į šalį, leisk pravesiu ekskursiją pro tavo darbo vietą. Dėl atlyginimo tarėmės penktadienį, ką neprisimeni? Dirbdamas čia turi žinoti keturias pagrindines taisykles:
Pirmoji: Nevaikščiok vienas
Antroji: visada nešiokis tau duotą medinę lazdą, mes ją tiesiog vadiname tarnybiniu ginklu
Trečioji: nevaikščiok į darbą girtas, nes sukelsi aplinkinių pavydą
Ketvirtoji: esant neaiškumams remkis „bandos“ elgsena. (ačiū dykai.lt už puikius tekstus)
Ne! Petrai ne! Čia negalima. Šią palatą vadiname neverlandu. Neklausk kodėl, bet taip yra. Na štai ir priėjome prie tavo posto. Taip čia tu dirbsi. Ne kompiuterio čia nebus, ne, Petrai, nebus ir spalvoto televizoriaus. Klausi kur sėdėti? A.... tokiu atveju tau reikės man parašyti prašymą ir po savaitės, na gal po dviejų gausi naują taburetę. Ką? Kodėl negalima dabar? Na... pala, tu čia dirbti atėjai ar sėdėti? Geras požiūris, manau turi perspektyvų, na ką gi, paliksiu tave apsiprasti. Ai... beje, matai raudona mygtuką? Ne šita, čia guma. Raudoną, Petrai, raudoną!!! Nu joptv…, čia kraujo dėmė, Petrai!!!! Taip, šitą. Atsimink, ne geriau užsirašyk, nors kuriems galams..., nieko, Petrai,grįšiu po mėnesio.
Kaip mato darbuotojas
Nu bl... antradienis, gerai, Petrai, susiimk. Koks ten sakei tavo vardas? Ei kelkis!!! Ak taip – Petras. Gerai, kiek matai durų? Dvi? Negerai. Kurios tikros? Aaaaaaaaa!!!!! Petrai susiimk! Galvok..., ak taip – kairios. Kas čia toks? Nu labas, kaip einas? Kelinta? O kur avansas? Na ką gi, kai išgert norisi tenka ir padirbėti. Koks Boleslovas? Ne. Ne. Aš? Aš gyvenu didelėje žalioje teritorijoje, iš esmės ten miškas vidury miesto. Ak taip, ačiū. Greičiau sakyk koks atlyginimas? Pala, o kada jis buvo? Nu nesvarbu ... kokios taisyklės? Kam man jos? Aš vyras man taisyklių nėra, ei, ar girdi? Nevaikščioti vienam? Kas čia per bajeriai Pėtia nieko nebijo. Medinė lazda? A... tai štai kam ji buvo skirta, bet bl... Raslanas sakė kad ji skirta... nu jptv... tai štai dėl ko taip šikną skaudą. Kokia trečia buvo? Aiiiiiii velniop ta trečią, einam prie penktos. Ketvirta? Taip greitai?, o kur penkta dingo? Kur bulka? Duosi bulkos? Čia bulka? Tuoj pasiimsiu...
O kur tas daiktas, kurį sudaro dėžė ir dar didesnė dėžė kuri šviečia?, o telikas, kad rodytų pirmąjį Baltarusijos kanalą? Pala , pala, o kur man sėdėt? Duodi dabar ir laimingi apleidžiam patalpas, OK? Eik tu n...., tu .... , kad tave...... Petrai susiimk! Dirbti, tu, aukštas. Koks raudonas?, šitas? Ai bl... Gal šitas, didelis? Ne? Pala tuoj.... jau greitai........nu...... Nėra, jei paslėpei, tai pats ir surask, kaz...as. Nu ir aš eisiu numigt.
Komentarai: 0 Peržiūrėjo: 213
|